Wednesday, March 30, 2011

All Things Bright and Beautiful


Album baru OWL CITY! Horeeeeeeee.. hehe kira-kira bakalan rilis tanggal 17 - Mei - 2011 dan udah bisa pre-order lagunya via I-tunnes. Tapi sayang lirik sama video-musicnya belum ada yang beredar. Jadi para penggemar Owl City terpaksa harus nunggu buat dengerin lagu Adam sampai albumnya bener-bener keluar.
Di album ini ada 12 lagu yang diciptakan (dan diproduseri sendiri) oleh Adam. Cool!

Selain itu, info lain seputar owl city adalah desain-desain kaosnya. Rencananya sih gue pengen nyablon sendiri (soalnya kalo beli di web resminya muahal banget) hehe :D

Yang mana yang paling cool?



Dan yang terakhir adalah rekomendasi lagu Owl City dari gue. Lagu ini nggak ada di album barunya alias lagu lama Owl yang ada di albumnya yang terdahulu, Mybe I'm Dreaming.


THE SALTWATER ROOM

By : Owl City


I opened my eyes last night and saw you in the low light
Walking down by the bay, on the shore, staring up at the planes that aren’t there anymore
I was feeling the night grow old and you were looking so cold
Like an introvert, I drew my over shirt
Around my arms and began to shiver violently before
You happened to look and see the tunnels all around me
Running into the dark underground
All the subways around create a great sound
To my motion fatigue: farewell
With your ear to a seashell
You can hear the waves in underwater caves
As if you actually were inside a saltwater room

Time together is just never quite enough
When you and I are alone, I’ve never felt so at home
What will it take to make or break this hint of love?
We need time, only time
When we’re apart whatever are you thinking of?
If this is what I call home, why does it feel so alone?
So tell me darling, do you wish we’d fall in love?
All the time, all the time

Can you believe that the crew has gone and wouldn’t let me sign on?
All my islands have sunk in the deep, so I can hardly relax or even oversleep
I feel as if I were home some nights when we count all the ship lights
I guess I’ll never know why sparrows love the snow
We’ll turn off all of the lights and set this ballroom aglow



P.S : Di lagu ini Adam nggak nyanyi sendirian. Ada cewek (yang gue nggak tau siapa) yang suaranya mirip banget sama Vanessa H, yang nyanyi bareng dia. Dijamin, ini lagu keren banget! (menurut gue sih. hehe)

Good Night!

3 comments:

  1. best ever my kiss lips for adam song's, may adam live in bright and beautiful!

    ReplyDelete

Ayo dikomentarin... :)